• Maak uw carnavalsoutfit compleet
  • Voor uw mondkapjes en telefoonhoesjes
  • Razendsnel bezorgd

Maak je outfit compleet met een carnavalshoesje!

Maak je outfit compleet met een carnavalshoesje van jouw carnavalsstad! Of draag een van onze mondkapjes, want gegarandeerd een lach op het gezicht van de mensen die je tegenkomt! Alleen hier koop je je telefoonhoesje met carnavalsdesign en blijf je in de stemming voor de carnaval! Bekijk ons assortiment telefoonhoesjes hier.

Brabant

Brabant

Verschillende carnaval accessoires in Kruikenstad-thema

In onze online winkel vind je méér dan gewoon carnaval accessoires in het thema Kruikenstad. Ook ben je altijd zeker van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je accessoires elk jaar opnieuw gebruikt kunnen worden. Volgend jaar is het immers weer carnaval. De mondkapjes worden gemaakt van flexibel polyester, waardoor ze erg rekbaar zijn en dus zeker tegen een stootje kunnen.

Vragen? Neem contact op

Leuke én praktische hoesjes

De hoesjes zijn behalve leuk ook erg praktisch. De bescherming van je smartphone is een zaak die je ongetwijfeld serieus neemt, en waarvoor je enkel materiaal van de beste kwaliteit wilt gebruiken. Bij Carnavalhoesjes.nl ben je daar zeker van. Bij ons bestel je carnaval accessoires voor de Kruikenstad met een creatieve inslag: een telefoonhoesje met afbeelding van de ‘Kruikenzeiker’ in rood en groen of een ‘Liefde voor Kruikenstad’ hoesje met hartjes en een ‘D’n Sjoal’ hoesje met extra vernieuwend design, het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Ook de mondkapjes zijn er in vergelijkbare ontwerpen, waardoor je er met carnaval nóg leuker uitziet.

Bestel de allerleukste carnaval accessoires online

Klaar om carnaval goed te vieren? Het aanbod aan carnaval accessoires voor een leuke Kruikenstad-look maakt het mogelijk. Bestel je favoriete accessoires online en je krijgt je producten binnen één  tot drie dagen gratis thuis geleverd. Dat scheelt weer een hoop wachten. Heb je vooraf nog vragen? Vul dan ons contactformulier in.