FAQ

Veel gestelde vragen!

Wanneer kan ik mijn hoesje verwachten?

Wij houden een levertijd van 1 tot 3 werkdagen aan, waarbij levertijd = productietijd + verzendtijd. Wanneer wij je bestelling ontvangen, wordt het hoesje in principe de volgende dag geprint en verstuurd. De volgende dag rekenen wij dan ook als 1ste werkdag van de levertijd. De hoesjes worden verstuurd via PostNL die  de volgende bezorgdagen hanteert: dinsdag tot en met zaterdag (zie ook: www.postnl.nl/klantenservice/algemene-bezorgdagen-tijden/welke-dagen).

Het is echter mogelijk dat je type hoesje niet direct op voorraad is, wij informeren je dan zo snel mogelijk over de status. 

Wat voor softcase/hardcase hoesjes zijn het?

De softcase is vervaardigd van schokabsorberend en flexibel siliconen materiaal. De van kunststof gemaakte hardcase is weliswaar minder buigzaam, maar wel een stuk robuuster. Beide hoesjes beschermen niet alleen de achterkant, maar ook de zijkanten van jouw smartphone.

Hoe wordt mijn portemonneehoesje gemaakt?

Het portemonneehoesje wordt aan de voorzijde bedrukt. De binnenkant heeft drie handige opbergvakjes voor pasjes of geld.

De telefoonhoesjes worden bij ons zorgvuldig op maat gemaakt. Hierdoor heb je altijd een hoesje die kwalitatief gedrukt is en speciaal op jou en je telefoon is afgestemd. De bedrukking van het portemonnee telefoonhoesje wordt op de voorkant gedaan. De voorkant is gemaakt van canvas materiaal; jouw foto krijgt dus deze textuur mee.

Hoe bestel ik?

De gebruiksvriendelijke ontwerpmodule zorgt voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Eerst kies je je merk telefoon en type model. Hierna maak je een keuze voor het type hoesje (softcase, hard, portemonneehoesje voorzijde bedrukt) en klik via de collecties je stad en het design.

Krijg ik garantie op mijn bestelling?

Mocht de bedrukking op uw product niet kloppen of mochten er beschadigingen zijn, neem dan contact met ons op onder vermelding van je ordernummer.

Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik mijn product retourneer?

Standaardhoesjes (die niet bewerkt zijn met een opschrift), kunnen binnen twee weken worden geretourneerd.

Heeft u het hoesje gepersonaliseerd, dan kunnen wij helaas het geld van je bestelling niet terugstorten. Het product is namelijk persoonlijk voor jou gemaakt.

Het cameragat van mijn telefoon valt precies in de afbeelding.

We proberen de afbeeldingen van de hoesjes zo te plaatsen dat het cameragat er niet invalt. Echter gezien de verschillende typen merken en modellen is dat niet altijd mogelijk. Wel kunnen we de afbeelding handmatig voor je aanpassen zodat het camergat niet meer storend is in de afbeelding (voor zover mogelijk uiteraard). Laat het ons weten via info@carnavalshoesjes.nl!

Mocht je nog vragen of tips hebben, neem dan contact met ons op.