Home » Kruikenstad

Smartphonehoesjes in Kruikenstad-stijl

Als je op zoek bent naar smartphonehoesjes die jouw telefoon goed beschermen én een leuk carnavalsthema hebben, dan zijn onze hoesjes in Kruikenstad-stijl een leuke keuze. De smartphonehoesjes zijn verkrijgbaar in de kenmerkende groen-oranje kleuren van Kruikenstad. Zo ben je het hele jaar door in carnavalsstemming. Perfect voor de fanatieke carnavalsvierders uit Tilburg!

Toffe smartphonehoesjes in Kruikenstad-thema

Je moet er niet aan denken dat je telefoon ook maar enige vorm van schade oploopt tijdens een gezellige avond carnaval vieren. Een dergelijk voorval kan de pret flink bederven. Bescherm je telefoon daarom optimaal met een van de vrolijke smartphonehoesjes in Kruikenstad-stijl van Carnavalshoesjes.nl! Daarmee is je telefoon niet alleen tijdens carnavalsfeesten voorzien van bescherming, maar ook wanneer de verkleedkleren weer in de kist worden opgeborgen. In combinatie met een handig telefoonkoord heb je jouw telefoon zo 24/7 veilig bij je.

Ga compleet in de stijl van jouw carnavalsstad

Carnavalshoesjes.nl is dé webshop voor toffe Brabantse carnavalsaccessoires, waaronder smartphonehoesjes in Kruikenstad-thema. Ook als je de rest van jouw carnavalsoutfit in de stijl van het Tilburgse carnaval wilt steken, zit je bij ons goed met toffe Kruikenstad-accessoires. Bestel direct en ontvang je pakketje binnen een tot drie werkdagen al in huis! Heb je vragen voor ons? Vul dan het contactformulier in.