• Maak uw carnavalsoutfit compleet
  • Voor uw mondkapjes en telefoonhoesjes
  • Razendsnel bezorgd

Mondkapje voor Bergen op Zoom

Als een geboren en getogen (of misschien ‘geïmporteerde’) Krab wil jij natuurlijk een mondkapje dat écht bij Bergen op Zoom past. De tijd om mee te blèren met Ei Lekkere Dweil Oe Ist is in aantocht, maar met een mondkapje in de Berregse kleuren sta je er toch wat geruster bij in je favoriete kroeg of dweilstraat in het Krabbegat.

Vind het perfecte mondkapje om te gaan dweilen in Bergen op Zoom

Jouw liefde voor de Peperbus en de Geit van Mie d’n Os mag iedereen zien, zeker tijdens de Vastenavend. Of je nou tijdens d’n Ellefde van d’n Ellefde op ’t Bleekveldje staat om naar de Prins te luisteren of tussen de bouwers in Bergen op Zoom flaneert met ’t Wagetjes Kijke, met een mondkapje loop je altijd veilig tussen de mensen! Wist je trouwens dat we ook verschillende carnavalsaccessoires in de opruiming hebben? Da’s extra leut voor een extra leutige prijs!

Vragen? Neem contact op

Bestel eenvoudig een leutig mondkapje

Kun jij ook niet wachten tot het weer tijd is voor Vastenavend en wil jij langs de Peperbus in Bergen op Zoom dweilen met een écht Berregs mondkapje? Plaats je bestelling, dan zorgen wij ervoor dat het snel en gratis bij jou wordt thuisbezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen! Als je vragen hebt, kun je altijd ons contactformulier invullen. Agge mar leut et!

Bekijk ook eens:

Mondkapje Kruikenstad | Mondkapjes carnaval | Carnavalsaccessoires Bergen op Zoom