Home » ‘t Krabbegat

Smartphonehoesjes van ‘t Krabbegat

Met onze smartphonehoesjes met afbeeldingen van ’t Krabbegat draag je 365 dagen per jaar jouw carnavalsstad een warm hart toe! Je slaat daarmee twee vliegen in één klap: jouw telefoon blijft optimaal beschermd tegen val- en stootschade én je hebt een tof carnavalshoesje. Ontdek het aanbod, kies een hoesje dat om jouw telefoon past en ga voor jouw favoriete ontwerp.

De leukste smartphonehoesjes in Krabbegat-thema

Tijdens carnaval in Bergen op Zoom, oftewel Vastenavond, ga je natuurlijk van top tot teen verkleed. Hoe gekker, hoe beter! Wil je écht compleet in carnavalsstijl zijn? Voorzie dan ook jouw telefoon van een hoesje in carnavalsthema, bijvoorbeeld met een van onze smartphonehoesjes in Krabbegat-thema. Je vindt bij ons onder andere een hoesje met de bekende rode zakdoek met knoop, die door vele carnavalsvierders in Bergen op Zoom gedragen wordt. De telefoonhoesjes in ons aanbod zijn stevig, zitten strak om je telefoon heen en zijn gewoon erg leuk. Kortom: een onmisbare toevoeging aan je carnavalsoutfit.

Ontvang je nieuwe hoesje snel in huis

Bij Carnavalshoesjes.nl maken we de aanschaf van je nieuwe telefoonhoesje graag extra gemakkelijk voor je. Maak een keuze uit een van de smartphonehoesjes in Krabbegat-thema, bestel en ontvang je hoesje vervolgens binnen een tot drie werkdagen in huis. Je hoeft er de deur dus niet voor uit! Wist je dat je bij ons ook telefoonkoorden kunt bestellen? Zo heb je je telefoon altijd veilig bij je – en dat is wel zo fijn tijdens drukke carnavalsavonden. Heb je vragen over onze producten? Vul dan het contactformulier in.