Home » FAQ

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Alle bestellingen worden direct uit eigen voorraad verzonden, hierdoor heb je jouw bestelling altijd snel in huis. Wanneer je op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden en heb je deze doorgaans de volgende dag al in huis. In onderstaande tabel zie je wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

Besteld voor 18.00 uur opBezorgdag
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Let op: Het is momenteel erg druk bij de bezorgdiensten. Je bestelling kan daarom iets langer onderweg zijn dan je gewend bent.
Onze ervaring is dat in 98% van de gevallen de zending op tijd wordt bezorgd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat een zending onderweg vertraging oploopt, neem contact met ons op wanneer je een bestelling na 3 bezorgdagen nog altijd niet hebt ontvangen.

Past mijn bestelling door de brievenbus?
Wanneer je bestelling een lage orderwaarde heeft en door de brievenbus past dan verzenden we de bestelling per briefpost, je hoeft dan niet thuis te zijn om de zending aan te nemen. Heeft je bestelling een hoge orderwaarde of past het niet door de brievenbus, dan wordt je bestelling als pakket verzonden.

Is het mogelijk om mijn bestelling te volgen?
Nee, de bestellingen worden met reguliere post verzonden.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is mijn bestelling wel goed bij jullie ontvangen?
Controleer dan altijd ook je map voor ongewenste reclame of spam. Als de bevestigingse-mail niet in een van deze mappen terecht is gekomen en je ook nog steeds geen e-mail van ons hebt ontvangen, kan je ons dit laten weten.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?
Dit is helaas niet mogelijk. Om een snelle levering te garanderen, wordt je bestelling onmiddellijk verwerkt door ons productieteam op het moment dat jij je bestelling plaatst. Dit is een geheel geautomatiseerd proces. We controleren de bestelling altijd, in gevallen dat wij nog kans zien om enige wijziging door te voeren in de bestelling (zoals een ontbrekend huisnummer), dan zullen wij contact met je opnemen.

Bestelling retourneren?
Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling niet naar wens is, je kan jouw bestelling dan binnen 14 dagen retourneren, ingaande op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Wij crediteren de bestelling binnen 5 werkdagen op de dezelfde wijze waarop de bestelling betaald is, verzendkosten voor de levering van de bestelling worden door ons vergoed. Verzendkosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor je eigen rekening. Producten kunnen voor zover mogelijk uitsluitend ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden.

Retouradres:
Carnavalshoesjes.nl
De Heun 28
5261AX Vught

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? neem dan contact op met info@carnavalshoesjes.nl. We helpen je graag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Er ging iets fout bij de betaling. Hoe kan ik de betaling alsnog afronden?
Controleer eerst of je een betaalbevestiging hebt ontvangen. Heb je deze mail niet ontvangen? Dan hebben wij je betaling ook niet ontvangen. In dat geval ontvang je binnen een uur een geautomatiseerde e-mail met stappenplan om de betaling alsnog in orde te kunnen maken. Wij houden het artikel tijdelijk voor je gereserveerd.

Wat is het verschil tussen een softcase en hardcase?
De softcase telefoonhoesjes zijn gemaakt van duurzaam en buigzaam TPU materiaal (thermoplastisch Polyurethaan). Hierdoor is je telefoonhoesje flexibel, maar stevig, waardoor het hoesje mooi intact blijft. Dit klassieke telefoonhoesje heeft een prima grip en ligt daardoor goed in de hand.

De hardcase telefoonhoesjes zijn gemaakt van hard plastic en bieden stevige bescherming. Het harde kunststof heeft een perfecte pasvorm zodat het hoesje naadloos en strak om het toestel vast zit. 

Wat is het verschil tussen een large en medium mondkapjes?
De medium mondkapjes passen het best op een smal / klein volwassen hoofd.

Vragen of advies?
Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben over een product, neem dan contact op via info@carnavalshoesjes.nl, we helpen je graag verder met het kiezen van het juiste telefoonhoesje of accessoire.